Sweet Table Bestellen

Sweet tables zijn een heerlijke manier om jullie gasten iets meer dan alleen een taart aan te bieden! Ondanks dat de bruidstaart vaak nog steeds het middelpunt vormt van onze sweet tables, zorgen de extra gebakjes voor een interactieve ervaring voor jullie gasten om van te genieten. Het mooiste is dat we de sweet table helemaal kunnen baseren op de kleuren en/of thema van jullie bruiloft om er zo voor te zorgen dat het helemaal een samenhangend onderdeel van het geheel wordt!

Hier onder vinden jullie de gemiddelde prijs voor onze sweet tables. Als jullie een bruidstaart willen bestellen als centerpiece voor jullie sweet table dan kunnen jullie onze prijzen hier vinden.

Sweet Tables: gemiddelde prijs €4,00 per gebakje

Je kan de gebakjes voor op onze sweet tables hier onder vinden. Afhankelijk van de categorie waar je de items uit kiest, kan de prijs nog verschillen. We hanteren een minimum aantal van twintig stuks in één ontwerp of smaak per gebakjes. Als je iets zou willen wat niet in de lijst voorkomt, neem dan alsjeblieft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Suggesties voor Portionering

Taart Geserveerd Na Ceremonie
Stuk Taart: 1-2 sweets p.p.
Geen Taart: 3-4 sweets p.p.

Taart Geserveerd Na Diner
Heel Stuk Taart
: 2-3 sweets p.p.
Geen Taart: 4-6 sweets p.p.

Classic Sweets

Cake Pops
Cupcakes
Mini Cupcakes
Meringues

Premium Sweets

Tartelettes
Chocolate Chip Cookies
Macarons