Bruidstaarten

Op jullie bruiloft horen jullie een bruidstaart te hebben die speciaal voor jullie gecreëerd is. Geen bruidspaar is hetzelfde en daarom zouden ook geen twee bruidstaarten ooit hetzelfde moeten zijn!

Fondant Taarten

Fondant is een suikerpasta en biedt een blank canvas voor de bruidstaart, wat betekent dat je eindeloos veel mogelijkheden hebt om hem te decoreren. Het is makkelijk om een moderne en strakke taart te creëren, maar ook taarten met textuur en laagjes!

Fondant taarten worden extra speciaal door het toevoegen van verse bloemen. Zo past de taart helemaal bij jullie bloemdecoratie, of het trouwboeket!

Hieronder vind je een aantal voorbeeld van fondant taarten.

Botercrème Taarten

Onze botercrème taarten zijn gemaakt met een heerlijk zachte Swiss Meringue. Deze bruidstaarten zijn zeer veelzijdig en zijn perfect voor rustieke ontwerpen maar kunnen ook gebruikt worden voor strakke en moderne ontwerpen. Deze bruidstaarten zijn ideaal voor diegenen die geen fan zijn van fondant maar tegelijkertijd toch een mooi ontworpen taart willen!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van botercrème taarten.

Naked Cakes & Drip Cakes

Naked en semi-naked cakes zijn een populaire trend in bruidstaarten. De volledige naked cake biedt een rustiek uiterlijk terwijl de semi-naked cakes wat moderner zijn. Deze bruidstaarten zijn in het bijzonder geschikt om te versieren met verse bloemen of fruit!

Drip cakes zijn een nieuwe trend voor bruidstaarten. Deze bruidstaarten zijn bedekt met een chocolade drip en kunnen worden gedecoreerd op verschillende manieren. Deze taarten zijn zeer divers en kunnen modern en kleurrijk gemaakt worden.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van naked, semi-naked en drip cakes.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram pagina!

Als je vragen hebt over onze bruidstaarten, meer informatie wilt ontvangen over onze bruidstaarten of een bruidstaart proeverij wilt inplannen, neem dan hier contact met ons op!

Wij werken enkel met verse bloemen.