Bruidstaarten Proces

Het plannen van jullie bruiloft is een tijd waarin je mooie herinneringen maakt en het creëeren van jullie perfecte bruidstaart is daar zeker ook een onderdeel van! Sinds 2012 zijn wij gespecialiseerd in het maken van heerlijke bruidstaarten die helemaal afgestemd zijn op jullie wensen. Ben je benieuwd naar het bestelproces? Neem dan een kijkje bij de onderstaande stappen!

Stap 1
Het Eerste Contact

Bij voorkeur hebben we zes maanden voor de grote dag contact met jullie. Onze agenda raakt doorgaans snel vol, zeker op de populaire dagen in de zomermaanden. Wacht dus niet te lang!

Stap 2
Plan Een Proeverij

Vervolgens spreken we een proeverij af in onze winkel in Utrecht. Voor de proeverij kiezen jullie twee smaken taart en vier smaken vulling. Daarnaast kun je alvast wat inspiratie opdoen voor het design van jullie bruidstaart. Doe dat bijvoorbeeld op onze Pinterest pagina of op onze bruidstaart gallerij!

Stap 3
De Proeverij

Tijdens de proeverij zijn jullie druk bezig met het proeven van de verschillende smaken. Daarnaast spreken we een aantal details van jullie bruiloft door; het thema, de kleuren, de locatie, het aantal personen en het tijdstip van het aansnijden van de taart. Ook gaan we uitgebreid in op het design van de taart.

Stap 4
De Bevestiging

Om de datum te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft betalen jullie de overige 50%. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Stap 5
The Sweetness Starts

Wij hebben nu alles wat we nodig hebben en gaan aan de slag om een heerlijke én prachtige bruidstaart te maken voor jullie bruiloft. Wij bezorgen de bruidstaart (indien afgesproken) en zorgen dat deze er perfect uitziet op jullie locatie!

Stap 6
Geleende Servies Retourneren & Jubileums

Na de bruiloft kunnen jullie het gehuurde taartplateau en servies in onze winkel in Utrecht terugbrengen. Uiteraard zijn we ook heel benieuwd hoe jullie dag is geweest!

We zien onze bruidsparen altijd graag terug voor hun eerste jubileum! Tegen gereduceerd tarief maken we een kleine versie van jullie oorspronkelijke taart zodat jullie de herinneringen van jullie grote dag kunnen ophalen!