Sweet Words

Dusty blue marble fondant wedding cake

“Voordat ik ten huwelijk was gevraagd had ik ooit een artikel van Sugarlips gezien in het magazine Chantal. Het artikel zag er leuk uit en de winkel bleek ook nog eens bij ons in de buurt te zijn. Aangezien ik ( de bruid) een echte taart en chocolade liefhebber ben was ik al meerdere keren in de winkel geweest om iets lekkers te halen.

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd hoefde we dan ook geen moment na te denken, want de taart gingen we bij Sugarlips bestellen. We keken uit naar onze taartproeverij en wat was er veel keuze. Maar samen met het advies van Luc zijn we tot de juiste smaaksamenstelling gekomen. Redvelvet met creamcheese. Je zou denken een machtige combinatie maar nee hoor hij was heerlijk! De taart werd helemaal in de stijl van onze bruiloft gemaakt en ook samenwerking met andere leveranciers zoals de styling en de bloemist liep vlekkeloos. Een prachtige gedecoreerde tafel met allemaal lekkere hapjes met als hoogte punt de taart waar verse bloemen op waren verwerkt in stijl van onze dag.

Als mensen een week na de bruiloft het nog steeds over de lekkere taart hebben dan is dat een groot compliment kan ik me voorstellen met een dag van zoveel indrukken.

Met mijn man heb ik afgesproken dat als we 1 jaar getrouwd zijn ik net zo mooie sweet table, met taart krijg om weer in de sfeer van onze prachtige bruiloft te komen.

En om eerlijk te zijn… We kijken er nu al naar uit!”

- Debbie & Erik | 22-3-2019

“Vorig jaar heeft Sugarlips Cakes onze bruidstaart gemaakt en OMG! Hij was niet alleen schitterend maar smaakte ook geweldig. Dit jaar verzorgen ze ook onze jubileumtaart en wederom geweldig. Superfijn contact ook en heel erg behulpzaam. Niets is te gek en ze denken supergoed met je mee om uiteindelijk precies dat te krijgen wat je wilde. Absoluut een aanrader!”

- Yessica & Milan | 23-3-2018
Foto van Delfts blauwe bruidstaart op bruiloft
Wedding Cake Review Testimonial

“Echt een prachtige taart en wat was hij lekker. Nog mooier en lekkerder dan van te voren gedacht.

Naast de taart hadden wij ook macarons en cake pops. De bruid- en bruidegoms cake pops waren echt te leuk. We hebben ook erg veel enthousiaste reacties van gasten gehoord.

Vakkundig en een aanrader.”

- Talitha & Maarthen | 15-9-2017

“Goede en duidelijke communicatie, Luc denkt goed mee. Een mooie taart met geweldige smaken! Veel complimenten op gehad! Een aanrader :)”

- Louise & Gideon | 10-7-2017
Wedding Cake Review
Bruidstaart Ervaring

“66Fabulous! Op 12-10-2016 heeft Sugarlips ons prachtige Bruidstaart geleverd.
Hele fijne samenwerking, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en ze denken goed mee met ideeën en smaken combinaties. Het eind resultaat… werkelijk fantastisch! Wij en onze gasten hebben van de taart genoten!
Super bedankt Tammy, Luc en team!”

- Zi-Jan & Yunfei | 12-10-2016

“GEWELDIG!!! Super mooie en lekkere taart en sweettable! Goede service en een aanrader voor iedere bruiloft.”

- Natascha & Dave | 3.9.2016
Bruidstaart Ervaring
Bruidstaart Ervaring

“Weinig leveranciers voor onze bruiloft hebben zoveel indruk op onze gasten gemaakt als Sugarlips Cakes! Na afloop hebben we echt super veel complimenten gekregen over de heerlijke taart (die er trouwens ook super mooi uit zag) en de sweet table met prachtige macarons, cakejes en lollipops. Bij het voorproeven hadden we natuurlijk zelf al wel gemerkt dat Luc en Tammy echt op een heel hoog niveau presteren, maar dat het zo’n ongelooflijk succes was hadden we niet durven hopen. Wat ook fijn was, is dat ze op onze trouwdag alles keurig volgens afspraak hebben geleverd; mooi op tijd en tot in de puntjes verzorgd! We kunnen Sugarlips Cakes dan ook echt van harte aanbevelen.”

- Jolien & Jeroen | 28-8-2016

“Vanwege omstandigheden bij de door ons (in eerste instantie) gekozen trouwlocatie, moesten we op zoek naar een andere trouwlocatie. De locatie waar we uiteindelijk trouwden, bood ons de vrijheid om zelf een bruidstaart leverancier uit te zoeken. We kozen voor Sugarlips vanwege goede referenties en hun stijl die naar voren kwam op foto’s.
Omdat alles op het laatste moment geregeld moest worden, konden we niet meer langskomen voor een proeverij/gesprek. Daarom vroeg Luc ons een omschrijving te geven van onze ideeën (thema) met daarbij wat foto’s van taarten die ons aanspraken. Daarnaast stuurden we hem onze trouwkaart. We vonden het namelijk erg leuk vinden als dat ontwerp in de taart terug zou komen. Het was enorm spannend om zo onze taart te regelen, maar het resultaat was echt fantastisch. Zowel qua smaak als hoe de taart eruit zag.
De communicatie was erg goed en ondanks dat alles op het laatste moment kwam, was Sugarlips erg flexibel binnen de mogelijkheden die er waren. We raden jullie Sugarlips zeker aan.”

- Mariet & Wouter | 25-8-2016
Bruidspaar Bruidstaart
Wedding Couple Cake Review

“Van de proeverij tot de bruiloft: geweldig. Wat een vriendelijke, professionele mensen; en wat een heerlijke taart en sweet table hadden we. Bijzonder was het helemaal dat we onverwacht met 3 personen (gast uit het buitenland) naar de proeverij kwamen, i.p.v. 2. Was helemaal geen enkel probleem; er werd vakkundig en met een glimlach voor een 3e persoon bijgemaakt, zonder extra kosten; wat een service en flexibiliteit!”

- Daria & Ron | 17-6-2016

“28 mei 2016 was onze grote dag! Via onze ceremoniemeester, Annelies Hollander, zijn wij in contact gebracht met Sugar Sips en wat zij heeft vertelt bleek op alle mogelijke manieren te kloppen. We hebben uitgebreid gekeken naar wat voor soort taart we wilden en hebben diverse opties voorgeproefd waarna we onze keuze hebben gemaakt, een toren van witte ringen met daarover een paars (onze themakleur) lint en paarse accenten.

Op de dag zelf is de taart keurig op tijd afgeleverd en heeft deze een mooie plek in de dinarzaal gekregen zodat iedereen de taart goed kon zien.

Het aansnijden van de taart heeft een prominente plek in ons fotoalbum en trouwfilm gekregen en het is te gek om te zien dat alles klopt. Wij als bruidspaar, de lachende vrienden en familie en de prachtige taart die bij iedereen goed in de smaak viel.

Dank sugarlips voor de service, jullie advies en culinaire creativiteit. Een van de vele hoogtepunten van ons trouwdag.”

- Patricia & Heert-Jan | 28-5-2016
Wedding Cake Review

“Wij zijn op zaterdag 26 september 2015 getrouwd op Texel en Sugarlips werd ons onder de aandacht gebracht door onze weddingplanner en fotograaf. Wij hadden het geluk dat ze ook nog eens bij ons om de hoek gevestigd zijn. Proeven dus en wij waren meteen verkocht! We hebben een aansnijdtaartje laten maken met een dummy eronder (het oog wil ook wat) maar met name ingezet op lekkerheden voor op de sweet table. Alles is volledig naar onze wens gemaakt en was op tijd op Texel aanwezig. Wat vonden onze gasten het lekker en wat zag het er prachtig uit!”

- Larisa & Joris | 26-9-2015

“Sugarlips Cakes hebben wij gevonden via internet. Wij waren met name op zoek naar een bruidstaart met strakke lijnen! Wij hebben samen met Luc onze wensen doorgenomen en via een proeverij onze smaken bepaald. Op onze trouwdag op 25 september 2015 was de bruidstaart helemaal geweldig! De buitenkant van de taart zag er supermooi uit, helemaal onze kleuren!! Hij stond in een aparte zaal en het was echt super om de zaal binnen te komen en zo’n taart te zien staan! Bedankt voor alle goede zorgen en zeker een aanrader!”

- Diana & Arjan | 25-9-2015
Sugarlips Cakes Reviews Bruidstaart

“Our wedding was on September 25, 2015. We had a fantastic cake and sweet table from Sugarlips Cakes (macarons, cake pops, cheesecakes, etc). Everything was great! Communication was easy; all the information was provided clear and on time; cake tasting was a great experience; great choice of flavors, shapes and colors; and everything was DELICIOUS and BEAUTIFUL!

Everybody really enjoyed all the sweets and we received lots of compliments on how delicious everything was! Definitely recommend them!”

- Maryia & Henk-Jan | 25-9-2015

“Nog steeds helemaal blij met Sugarlips Cakes als leverancier voor onze bruidstaart. Eerst een proeverij gehad bij Sugarlips met de lieve Tam, die onze wensen makkelijk oppakte. Alles was eigenlijk mogelijk. Ik wilde een hoge taart maar voor 50 man zou je aan 3 lagen taart al genoeg hebben. “Dan doen we er toch een dummy laag onder was het idee…” geniaal! Zo hadden we een mooie 4-laags taart ombre van lichtroze naar wit met een pioenroos bovenop en de onderste 2 lagen met ruffles. Hij was nog mooier dan we in gedachten hadden. We hebben de toplaag bewaard in de vriezer dus daar kunnen we nog een keer van genieten. Prijs/kwaliteit helemaal in orde en ik kan geen negatief puntje verzinnen, zeker een aanrader!”

- Olivia & John | 26-6-2015
Wedding Cake Couple
Bruidstaart Jeannell & Bren Sugarlips Cakes

“Afgelopen vrijdag 5 juni zijn wij getrouwd en Tammy & Luc hebben onze taart & gluten vrije macarons gemaakt.
Iedereen was weg van onze Carrot cake met salted Caramel en de macarons waren zo lekker dat erom werd gevochten. De taart werd om 19.00 uur bezorgd en zag er prachtig uit! Super leuk idee van Tammy & Luc was om niets van de taart te bewaren en in te vriezen, maar volgend jaar een kleine mini cake te laten maken. We hebben er nu al zin in! Bedankt voor jullie hulp en geduld met alles.”

- Jeannell & Bren | 05-6-2015

“Op zaterdag 16 mei jl. zijn mijn man en ik getrouwd en hebben wij Sugarlips Cakes ingeschakeld voor het verzorgen dan onze Sweet Table. Wat zijn wij blij dat wij met hen in contact zijn gekomen. We wilden heel graag de stijl van onze bruiloft door laten voeren in de Sweet Table en dat is met behulp van Luc en Tammy (de eigenaren van Sugarlips Cakes) absoluut gelukt. De smaken maar ook de uitstraling van het geheel waren perfect. Ook hebben wij vanwege allergie-wensen voor gasten van ons de glutenvrije macarons besteld, ook hier hebben we veel complimenten over gekregen. Kortom het was een feestje om de Sweet Table op onze mooiste dag te openen en we hebben er met z’n allen ontzettend van genoten. Bedankt Luc en Tammy! Groet, bruidspaar Geerling.”

- Michelle & Dennis | 16-5-2015
Ruffle Bruidstaart Michelle & Dennis Sugarlips Cakes

“Onze bruidstaart is helemaal geworden zoals wij het in ons hoofd hadden! De smaak was ook fantastisch, het is aan de dure kant maar je krijgt er zeker wat voor terug! Verder verliep de communicatie altijd heel gemakkelijk en stelde ze zich flexibel op. Wij zouden hier zeker voor andere gelegenheden nog een taart bestellen!”

- Daniëlle & Frans | 15-5-2015

“When looking for our wedding cake, I looked and compared a lot. By far, Tammy & Luc at Sugarlips were the best we could get. Not only are the cakes sophisticated in flavors and options, but also the experience of tasting and discussing the details was great. They even took it to the next level, by experimenting and offering us a traditional flavor from my home country. In the end, our cake was exactly what we had hoped for and the taste was amazing!
Same for our dessert table. Only compliments from our guests!”

- Danielle & Rob | 02-5-2015
Bruidstaart Danielle & Rob Sugarlips Cakes

“Onze cake tasting begon al geweldig met mini cupcakes in de smaken die we hadden uitgekozen om te proberen. Luc en Tam luisterden ook heel goed naar onze wensen voor de design van de taart. We zijn heel blij met hoe de wedding cake uiteindelijk is geworden. Verder werd het netjes bezorgd op de locatie met de gehuurde taartstandaard. Onze bruiloft is maar net geweest, maar we zijn nu al Sugarlips aan het aanbevelen bij familie en vrienden.”

- Sucha & Liang | 30-4-2015

“For our wedding we wanted to have a personalized wedding cake. We were therefore very happy when we came accross the website of Sugarlips Cakes. Tammy allowed us to hand in our own wishes and accordingly she had the difficult task of turning our wishes into reality. She succeeded perfectly in this. The cake was absolutely amazing and, also important, the taste was excellent. We received many positive comments from our guests. Thank you for the great work. It contributed in making our wedding day an unforgettable day!”

- Saori & Paul | 10-10-2014
Wedding Couple Testimonial

“Wij zijn 27 september 2014 getrouwd. Dit was een geweldige dag waarbij wij heerlijk hebben genoten van een uitgebreide sweet table van Sugarlips Cakes! Na een proeverij zijn we uitgekomen op een taart met drie lagen met per laag een andere smakencombinatie, mini cupcakes, koekjes en cake pops. Alles was zeer smakelijk en helemaal in de stijl van onze dag gestyled! Sugarlips Cakes is een echte aanrader! Dit jaar hebben we voor onze 1e anniversary een klein taartje besteld om samen na te genieten van onze trouwdag onder het genot van een heerlijk stukje taart!”

- Danielle & Michel | 27-9-2014

“Als je deze recensie leest zul je wel denken, dat kan toch niet alleen maar hoge beoordelingen… Maar Tammy verdient alle lof. Via google vonden wij haar website, wij hebben voornamelijk gezocht op afbeeldingen en via afbeeldingen kwamen wij op haar website. Haar taarten zagen er op internet al geweldig uit. Wij konden niet geloven dat de taarten echt waren en nog belangrijk ook nog lekker. Voor de eerste afspraak hebben wij een aantal maal met Tammy gemaild over onze wensen. Iedere mail was even hartelijk en vriendelijk en bevatte duidelijke informatie. Tijdens onze eerste afspraak hebben wij verschillende soorten cake en vulling geproefd. Het was nog best een klus om de juiste smaken bij elkaar te matchen, maar met de juiste aanwijzingen van Tammy hebben wij een match made of heaven gemaakt. Wij hebben Tammy vertelt wat wij mooi vonden en wat het thema van de bruiloft was. De bloemen uit het bruidsboeket en het kleurthema kwamen perfect terug in de taart. En een belangrijk detail, de taart was heerlijk!! Iedereen was lyrisch over de taart en wilde beide smaken proeven. Wij hadden nog een klein stukje over van de taart, dat hebben wij in de koelkast bewaard en na 10 dagen op gegeten, zelfs toen was de smaak nog erg goed.”

- Susan & Chris | 19-9-2014

“We have a great experience with Sugarlips. The company was recommended by the lady from the wedding dresses’ shop. We have made the appointment with Tammy in Sugarlips studio in Utrecht. We addressed our wishes and ideas in our letter in advance. So during the meeting we have the ready selection of mini cakes we could try and choose. As I am a big fan of red velvet and my husband is very fond of chocolate flavors, we were offered a smart solution to have different layers with both flavors. The cake was delivered on time on our wedding day and Sugarlips provided the instructions on cake cutting serving to the personnel at the location. All our guests enjoyed the flavors and gave a lot of compliments to the design of the cake. The cake of Sugarlips became the real decoration of our unforgetable and lovely day!!”

- Irina & Tony | 19-9-2014

“Sugarlips Cakes heeft op onze bruiloft gezorgd voor een prachtige bruidstaart en 85 setjes macarons als bedankje voor onze gasten. We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van Tammy’s producten en de vriendelijkheid waarmee we geholpen zijn. Vanaf het eerste contact hebben we prettig met Tammy samengewerkt. In alle stappen van het proces (voorselectie van smaken, cake en macaron tasting, offerte, finaliseren van het design, delivery en betaling) zijn we professioneel geholpen en alle afspraken zijn punctueel nagekomen. We hebben na onze bruiloft veel complimenten gehad over het design en de smaak van onze bruidstaart en de lekkere macarons. Thanks Tammy!”

- Karin & Martijn | 12-9-2014

“We hadden een heel duidelijk beeld van onze bruidstaart en toen we het werk van Tammy voorbij zagen komen wisten we direct dat we háár wilden! Tammy’s stijl en designs springen er echt uit. Gelukkig had ze nog plek ? Ze begreep exact wat we voor ogen hadden en was gelijk enthousiast. Wat wij erg prettig vonden aan de samenwerking met Tammy is dat ze zeer professioneel te werk gaat. De communicatie verliep heel erg prettig en vlot, ze is punctueel en streeft naar perfectie. Het hele proces verliep erg soepel. Kortom, een heel goede service! Haar professionaliteit, technische skills en haar creatieve talent maken dat ze tot de top behoort in haar vakgebied. Tammy brengt de bruidstaart naar een hoger niveau in Nederland!Het uiteindelijke resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen, ze is een echte artiest. Tammy is creatief, getalenteerd en bovendien een lieve schat! Wij zullen elk jubileum of feestje aangrijpen om een taart bij Tammy te bestellen!”

- Kim & Aart | 01-8-2014

“I can only think about wonderful things to say about Tammy and Sugarlips Cakes. First of all, YUM YUM YUM! What an amazing wedding cake. Absolutely delicious, full of flavor and beautifully presented. The macaroons we ordered on the side, again and absolutely HIT amongst the guests. We chose for a smaller cake as many weddings we had attended, the cake does not seem to be finished. But not this one – we had nothing left. Looking back we should really have ordered a bigger one has it was such a huge success. Tammy was very professional and also flexible. We had to rearrange the timings of our cake tasting on the day and she was more than happy to assist with this even though it was very last minute. Tammy understood exactly what we wanted and delivered! The perfect place to order your wedding cake – or any other cake for that matter! Thank you Tammy!”

- Stephanie & Phil | 25-7-2014

“Op 27 juni 2014 zijn we getrouwd. We zijn ongeveer een jaar bezig geweest met de voorbereidingen. Voor de taart hebben we niet lang gezocht. We waren meteen weg van de website van Sugarlips Cakes en de prachtige creaties die daarop stonden. Ook de contacten met Tammy verliepen goed. De informatievoorziening is perfect. Zo kwam de dag dat we bij Tammy langs konden komen om de smaken te kiezen. In een gemoedelijke sfeer hebben we de verschillende cake en crème smaken geproefd. Het was niet makkelijk, want alles was even lekker! Daarna kwam pas het echte werk: het design van de taart. Aangezien we wilden dat de taart perfect matchte met de styling van de rest van de dag en we over de exacte look nog niet helemaal uit waren, zijn we nogal eens gewisseld van wensen. Tammy was bij alles even behulpzaam en dacht keer op keer mee met onze nieuwe ideeën. We zijn ontzettend gelukkig met het uiteindelijke design van de taart en ook een last minute verzoek om macarons werd zonder problemen ingewilligd. Kortom: een waanzinnig goede service én met een glimlach!”

- Dieuwertje & Daniel | 27-6-2014

“Mijn grootste droom was een desserttafel op onze bruiloft. Via Pinterest kwam ik de meest waanzinnige voorbeelden tegen. Maar dat zijn meestal Amerikaanse bruiloften. Ik was bang dat het in Nederland niet zou gaan lukken, al helemaal niet voor een schappelijke prijs. Tot ik in contact kwam met Tammy van Sugarlips Cakes! Al tijdens de proefsessie hadden we een hele goede klik met Tammy. Wat een lieverd en ze dacht ontzettend goed mee met ons. Zoveel keuzes en opties kunnen je als bruid naar de keel vliegen, maar ze heeft ons perfect geadviseerd. En op de dag zelf kwam ze de desserttafel op de lokatie prachtig neerzetten. Iedereen keek watertandend en met open mond naar alle heerlijke en prachtige desserts. Cupcakes, macarons, cakejars, cakepops en als klapstuk een waanzinnige taart! De kleuren waren precies op elkaar afgestemd en het was ongelofelijk mooi. Tammy nogmaals heel erg bedankt dat je onze grote dag perfect hebt gemaakt. En wij weten zeker dat je nog heel veel bruidsparen gelukkig zal maken.”

- Naomy & Maarten | 27-6-2014

“Ongeveer 1,5 jaar, kwam ik (Vera) en onze ceremoniemeester in contact met Tammy en Luc tijdens een kleinschalig wedding event. Na een erg leuk gesprek en natuurlijk te hebben geproefd, waren we al heel snel verkocht! De cake-pops waren meteem onze favoriet! Daarom hadden we besloten om langs te komen voor een proeverij, maar we wisten natuurlijk al lang dat we een creatie van Tammy wilden hebben op onze bruiloft. We waren ruim op tijd (een jaar van tevoren). Eigenlijk konden we bijna niet kiezen, want het was allemaal té lekker, maar toch kwamen er 2 favorieten uit. We hebben gekozen voor een taart, met cookie & cream vulling en gerbera sugar flowers en lemon cake pops. Omdat we natuurlijk al wisten dat de cake pops onwijs lekker zijn, hebben we extra cake pops besteld voor onszelf, gewoon omdat het kan.

Werkelijk iedereen heeft genoten van de taart en cake-pops! En het is waar wat ze zeggen, liefde gaat door de maag. Love your work Tammy.”

- Vera & Jeroen | 28-5-2014

“We hebben internet flink afgestruind voor een bruidstaart, maar zodra we Tammy’s werk zagen sprong dit er echt uit voor ons! Tijdens de proeverij kregen we een goede indicatie van hoe lekker alles was en was de keuze best moeilijk te maken. Uiteindelijk na goed advies van Tammy toch onze wensen verwezenlijkt in een perfecte lekkere bruidstaart. We hadden van tevoren wel ideeën in ons hoofd en verschillende voorbeelden laten zien aan Tammy, maar onze bruidstaart overtrof onze verwachtingen! Daarnaast had ze nog wat macarons gemaakt die ook super uit zagen en erg lekker waren. Alle communicatie en afspraken verliepen ook erg prettig, gemakkelijk en vlekkeloos. Wij zouden haar dan ook bij iedereen aanbevelen en bestellen ook zeker onze jubileum taart bij haar!”

- Mandy & Niels | 28-5-2014

“Our wedding cake was one of the best things on our day! It was exactly what I wanted and expected from Tammy. She is so talented! I knew what I wanted and she got right on board. I wanted a real North American wedding cake with a stunning design. I wasn’t disappointed. It looked exactly how she promised it would. I had looked around at other places before I found Sugar Lips. Nothing compares to the quality of our cake. We had two cake flavours of cakes and both were delicious. Our wedding cake was truly one of the best things on our day!”

- Jennifer & Peter | 24-5-2014

“After browsing in the web we had a clear picture of how we would like our wedding cake to look like. We wanted something different and not too elaborated. We would only find pictures of tacky wedding cakes on internet until we found Sugarlips cakes. This was exactly what we were looking for. We sent an email in order to make an appointment for the cake tasting and on the same day we got a reply. Tammy is very talented! She overwhelmed us with her excellent ideas making hard to choose the flavors and design for our dessert table (which we truly recommend – it was a success!). At some point we ended up asking her to make our favors and a special cupcake for one of our guests as a surprise. In spite of being the busiest month for them, this was no problem for Sugarlips! Today, we look at the pictures of our cake and we still say “wooow” – who doesn’t want that? All in all, it truly was a pleasure to work together with Sugarlips and we definitely recommend it.”

- Michelle & Peter | 17-5-2014

“Vorig jaar december zijn wij getrouwd en een mooie taart kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Nu hadden wij al wel een aantal wensen waar onze taart aan moest voldoen. Wij houden van strak, niet te druk en het moest een romantisch tintje hebben omdat wij in een kasteel trouwden. Tammy zijn wij tegengekomen op een klein evenement en waren meteen verliefd op de taart en cakepops die ze had meegenomen.

Het afstemmen van onze wensen en de mogelijkheden heeft voornamelijk plaatsgevonden via de mail waar altijd snel op gereageerd werd. Na een proeverij met verschillende heerlijke en bijzondere (niet standaard) smaken hebben wij de taart samengesteld. Het was een prachtige taart geworden met bloemen in dezelfde kleur als de bloemen in het bruidsboeket, randen met het uiterlijk van kant (net als de bruidsjurk) en onze initialen in mooie sierlijke letters. En bovendien smaakte de taart ook nog eens heerlijk! Voor onze gasten op het feest wilden wij ook iets bijzonders en hadden daarom bij Tammy ook cakepops besteld. Drie verschillende soorten in drie verschillende smaken, stuk voor stuk prachtig gemaakt. Ook met het afleveren van de taart en cakepops ging alles prima en volgens schema. In december zijn wij een jaar getrouwd en bestellen wij onze bruidstaart nogmaals, maar dan in een kleine versie. Kunnen we nog een keer (na)genieten.”

- Leonora & Wilfred | 13-12-2013

“De dame die onze bruidstaart zou maken zei plotseling af en toen moesten we op zoek naar een andere. We kwamen (gelukkig) bij Tammy terecht. Tammy heeft onze bruilofttaart precies gemaakt zoals onze wensen waren. Ze overtrof onze verwachtingen, niet alleen het ontwerp maar ook de smaak en de stijl. Heel eerlijk gezegd zijn we blij dat de eerste dame heeft afgezegd want zo perfect als de taart van Sugarlips Cakes is bijna onmogelijk. Het kan gewoon niet beter. De taart is ook een vaak terugkomend gesprekonderwerp, iedereen vond hem heerlijk en prachtig. Onze jubileumtaart gaan we zeker ook bij Tammy bestellen!”

- Margriet & Michael | 04-10-2013
Bruidspaar

“In September zijn we getrouwd en onze zoektocht naar een bruidstaart was een lange. Veel geprobeerd maar was het telkens net niet. Tot we bij Sugarlips uitkwamen. Hier werd een perfecte combinatie van smaak en cake bij elkaar gebracht. Ook de designs zijn zeer mooi en de eigenaresse was ook bereid om een aangepast ontwerp te maken. Alles smaakte super en zag er zeeeer goed uit! Wat ons betreft een aanrader. Twijfel je, dan kan je altijd een tasting doen!”

- Tatiane & Bas | 07-09-2013