Sweet Catering | Spirit Business Event

TamAchter De Schermen, Sweet Catering0 Comments

Het trouw seizoen zit er bijna op en dat betekent dat het catering seizoen is begonnen!

Sinds dat we zijn verhuisd naar onze nieuwe (en gigantische) ruimte zijn we aan het uitbreiden en hebben we onze Sweet Catering tak geopend. Een van de doelen van de verhuizing naar deze nieuwe ruimte was om een professionelere omgeving te creëeren zodat we grote catering bestellingen konden aannemen tijdens ons “laagseizoen”. Wisten wij veel dat onze eerste grote catering opdracht de nieuwe bakkerij gelijk flink op de proef zou stellen!

Sweet Catering - Carrot Muffins

We werden gevraagd door onze partner Gooiland om de desserts te verzorgen voor een evenement bij hun locatie, Spirit Business Event. Terwijl we intussen al heel erg gewend zijn om bruidstaarten te maken in onze nieuwe bakkerij en dit proces intussen een routine is geworden, als je daar ineens een catering bestelling van bijna 2000 stuks aan toevoegt wordt het ineens interessant!

Sweet Catering Business & Events

Sweet Catering Business & Events

Voor de bestelling werden we gevraagd om 570 carrot muffins te maken, 570 stukjes (68 kilo) banana bread en 570 regenboog fruit spiezen. Ook al klinkt het misschien niet zo extreem, maar als je ineens drie volledige tafel bedekt ziet met muffins dan wordt het wel snel duidelijk!

Sweet Catering - Rainbow Skewers

Het vergde een hoop planning om er voor te zorgen dat er genoeg plek was voor alle catering gebakjes terwijl we nog steeds genoeg ruimte over moesten houden voor onze normale bruiloft bestellingen, maar het is gelukt! Onze nieuwe bakkerij (samen met een geweldig team) was in staat om exact te doen waar we het voor hebben gebouwd en we kunnen niet blijer zijn. Sinds deze bestelling zijn we zo druk mogelijk met catering bestellingen en kunnen niet wachten om te zien wat voor een uitdagingen er nog meer in onze toomst liggen!

Sweet Catering - Rainbow Fruit Skewers

Sweet Catering - Business & Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *