Onze nieuwe bakkerij: de zoektocht

TamAchter De Schermen, Persoonlijk0 Comments

Na een jaar van plannen en maanden van bouwen is onze bakkerij eindelijk af! Het voelt als het langste project van mijn leven maar ik ben zo ontzettend blij om het eindelijk met iedereen te kunnen delen, BIJNA!

Aangezien dit zo’n waanzinnig project was en het maanden van werk heeft gekost is het onmogelijk om alles samen te vatten in één blog. Daarom heb ik het in een paar delen opgesplitst. Maar geen zorgen.. Ik heb een paar prachtige preview foto’s toegevoegd!

Sugarlips Cakes Bakery

Iets meer dan een jaar geleden zijn we begonnen met de zoektocht naar een nieuwe locatie. We waren duidelijk uit onze oude studio gegroeid. Onze oude studio hadden we gehuurd met het idee dat alleen ik daar zou werken. Nooit had we kunnen bedenken dat we uiteindelijk met zes personen rond zouden rennen in zo’n kleine ruimte! Uiteraard ben ik enorm dankbaar voor alles wat er in de oude studio heeft plaatsgevonden, het was immers de plek die onze groei mogelijk heeft gemaakt.

Toen we eenmaal opzoek gingen naar een nieuwe locatie wist ik dat we een plek groot genoeg moesten vinden zodat er ruimte zou zijn voor een shop. Een fijne cake shop is iets wat ik altijd heb gemist sinds ik hier ben. Ik wilde mijn herinneringen van Californië in Nederland tot leven brengen. Een plek waar je terecht kunt voor heerlijke gebakjes maar juist ook een plek waar je ons team aan het werk kan zien in de keuken en geïnspireerd wordt door ons werk! Ik wilde een plek creëren waar mensen enthousiast van worden.

Sugarlips Cakes Bakery

Het duurde niet lang voordat we onze nieuwe bakkerij hadden gevonden, het was zelfs de eerste locatie die we hebben bezichtigd! Ik wist direct dat het “the one” was. De bakkerij is gigantisch groot en er zijn overal ramen. In ons vak is er niets beter dan héél veel licht dus ik was al snel verkocht! Daarnaast is de locatie van de bakkerij perfect. Het ligt middenin een winkelcentrum (winkelcentrum Terwijde) en er wonen veel families in de omgeving. Ik herinner me nog goed van mijn vorige baan hoe enthousiast kinderen waren als ze onze zoete items zagen in de winkel en met de hoeveelheid families in de buurt, wist ik dat we hetzelfde gevoel hier konden creëren.

Uiteindelijk was de zoektocht naar onze nieuwe locatie niet zo moeilijk als ik dacht dat het zou zijn. Ik wist precies waar ik naar op zoek was. Dat gezegd hebbende, het was absoluut de spannendste stap die we hebben genomen met ons bedrijf. Maar met onze doorzettingskracht en ons sterke team wist ik zeker dat we fantastische nieuwe doelen kunnen realiseren met deze nieuwe locatie, het moest zo zijn!

Fotografie: Alexandra Vonk || Styling: Best Day Ever Events || Interieur ontwerp: Domestic Identity || Meubels: Frits Kortekaas || Logo: Grphx || Illustratie: Anna Illustrations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *