Gender reveal van ons kindje!

TamPersoonlijk0 Comments

Gender Reveal Cake

Toen Luc en ik ontdekten dat we een kindje verwachten, wisten we gelijk dat we het geslacht pas wilde weten tijdens het aansnijden van onze ‘gender reveal’ taart. We hebben er in het verleden zelf een aantal gemaakt. Iedere keer als we de reacties zagen van onze klanten tijdens het aansnijden wisten we zeker dat wij ook op deze manier achter het geslacht wilde komen en dit moment wilde delen met onze families.

Mijn zwangerschap is tot nu toe goed verlopen maar in de eerste paar weken, toen ik moest wennen aan het zwangere leven, heeft Marieke de leiding genomen over alles in de studio. Als een soort “beloning” besloten we dat Marieke de enige was die het geslacht zou weten nadat we onze echo hadden gehad. Ze houdt wel van geheimen dus het was meteen een mooie manier om haar capaciteiten te testen! Ze wist het geslacht op de donderdag voor het feest (dit was op zondag) en we waren samen aan het werk drie volle dagen lang en nog heeft ze het geheim kunnen houden van iedereen!

Gender Reveal Cake

Om eerlijk te zijn was ik best bang om Marieke lastig te vallen om toch achter het geslacht te komen (en ik denk dat ze stiekem ook wel hoopte op die “macht”), maar ik was eigenlijk meer geïnteresseerd in het ontwerp van de taart! We hadden Marieke de complete vrijheid gegeven om te doen wat ze wilde. Ze bleef hints geven, maar ik was er nooit helemaal zeker van wat het nou precies zou worden. Wat bleek achteraf? Tot op het laatste moment bleef ze het ontwerp wijzigen!

Gender Reveal Party

Op de dag van de onthulling keken we enorm uit om achter het geslacht te komen. Luc en ik besloten om in het blauw te komen. We hadden beide al vanaf het begin een sterk gevoel dat we een jongen zouden krijgen. Wat we ons niet realiseerden was dat bijna iedereen per ongeluk in het blauw of roze was gekomen! Je zult het bijna niet geloven maar 11 van de 14 gasten waren in het blauw!

Gender Reveal Cake

Toen we de taart zagen waren we enorm verrast! Ik had geen idee wat ik kon verwachten en het was absoluut perfect. De topper gaf me de slappe lach omdat we al een flinke tijd grapjes maakte dat onze baby een kleine panda zou zijn. Ik ga dan ook absoluut een pluizige Panda onesie kopen om ons kindje warm te houden tijdens winter, ongeacht hoeveel veroordelende blikken ik ga krijgen! Luc en ik houden beide van simpele, geometrische ontwerpen dus de pastelkleurige hexagons waren een perfect detail (we gaan het wellicht zelfs gebruiken als decoratie in de babykamer)!

Gender Reveal Cake

Toen het tijd was om eindelijk de taart aan te snijden kon ik mezelf niet langer inhouden. Ik had die drie dagen, toen Marieke het geslacht al wist, prima overleefd. Maar nu de taart voor ons stond wilde ik direct het mes erin zetten. We hadden voorafgaand nog even onze aansnijtechniek besproken, om er zeker van te zijn dat het snel en gemakkelijk zou gaan, en we zorgde ervoor dat iedereen op tijd zou zijn!

Gender Reveal Party

Direct tijdens het eerst moment van aansnijden zag ik kleur aan de binnenkant en ik kon mijn enthousiasme niet langer binnen houden! Ik wilde het niet verpesten voor iedereen tot het stuk taart echt zichtbaar was dus ik zei nog niets. Echter, zoals je kunt zien in de video was ik duidelijk bezig om het stuk taart er zo snel mogelijk uit te trekken zodat ik kon roepen “It’s a boy!”. Achteraf vertelde Luc dat hij wegkeek van de taart toen ik riep “I see color!”. Hij wilde het nog niet zien tot het stuk eruit was dus ik was blij dat ik mijn mond nog even wist te houden! De foto’s en video laten duidelijk zien hoe enthousiast we waren en hoe speciaal het voor ons was om er achter te komen dat we een jongetje krijgen in het bijzijn van onze vrienden en familie. Deze manier past wellicht niet bij iedereen maar als je op zoek bent naar een leuke en lieve manier om dit nieuws te delen met je familie dan zou ik het zeker aanraden!

Gender Reveal CakeBedankt Alexandra Vonk voor de prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *