Onze nieuwe bakkerij: het eindresultaat & ons openingsfeest

TamBehind The Scenes, PersonalLeave a Comment

Het heeft even geduurd voordat ik deze laatste blog had geschreven. Simpelweg omdat ik niet goed wist hoe ik uit moest drukken hoe ontzettend blij ik ben met het eindresultaat van onze nieuwe bakkerij! De planning van dit project duurde meer dan een jaar en om het af te zien was bijna onwerkelijk.

Sugarlips Cakes Bakery

We hadden ons openingsfeest op 10 april maar tot die morgen was het voor mij nog niet af. We hebben weken aan de laatste details gewerkt om ervoor te zorgen dat alles af leek. Maar op de één of andere manier waren het de decoraties (planten, kussens, dummy taarten) en een goede gevulde toonbank met lekkere zoetigheden die het écht af maakten. Ik was ontzettend ziek de avond voor het feest maar toen ik zag dat die ochtend alles samenkwam kon ik mezelf er niet van weerhouden om rond te rennen en mee te helpen om het af te krijgen!

Sugarlips Cakes Bakery

Cake Shop

Cake Shop

Ik weet niet hoe ik in woorden kan uitdrukken welk gevoel het eindresultaat van de bakkerij mij geeft. Ik heb maanden naar de schets van Domestic Identity gestaard en geprobeerd te visualiseren hoe het in het echt eruit zou zijn. Het resultaat was beter dan ik me ooit had kunnen bedenken! Het was precies wat ik wilde en meer. We hebben nu een gezellige proeverij tafel voor onze bruidsparen en geven ze direct een “chef’s table” ervaring met ramen die deze ruimte met onze keuken verbinden. Onze decoraties zijn modern doch chic en onze toonbank is op maat gemaakt. Het was zo’n trots moment en tegelijkertijd een opluchting dat hetgeen waar we zo hard voor hebben gewerkt zo’n prachtig eindresultaat heeft. Nu kunnen we genieten van de ruimte waar we zo lang van droomden!

Chef's Table Bakery Window

Wedding Cake Shop

Het was fijn om het openingsfeest direct te hebben op de dag dat alles af voelde, maanden stress konden we zo direct achter ons laten. Ik was zo blij toen onze gasten binnenliepen door onze deuren en hun monden openvielen van verbazing. Het was echt waanzinnig om te zien en om de reacties te horen over onze nieuwe locatie. We zijn werkzaam in de bruiloftsindustrie waar heel veel mensen een goed oog hebben voor detail. Dat het is gelukt om indruk te maken op deze personen gaf me het gevoel dat het harde werk het absoluut waard was geweest!

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

We zijn zo dankbaar voor iedereen die is gekomen om dit moment met ons te vieren. De opkomst was meer dan we hadden verwacht! We hebben een fantastische tijd gehad om onze nieuwe bakkerij aan iedereen te laten zien en konden niet geloven hoeveel mensen kwamen om ons te steunen.  Ik zeg het vaak maar ik ben erg dankbaar voor alle vrienden die we hebben gemaakt sinds de opening van ons bedrijf en alle steun en aanmoediging die we constant krijgen. Het is een waanzinnige reis geweest en ik ben heel benieuwd wat we kunnen bereiken met onze nieuwe locatie!

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

 

Bedankt!

Er zijn heel veel mensen geweest die ons hebben geholpen tijdens dit project dat we niet kunnen afsluiten zonder hen te bedanken!

Best Day Ever Events
Nailia, vanaf het moment dat we onze plannen over de nieuwe bakkerij met je deelde steunde je ons meteen en bood je direct je hulp aan. We hechten heel veel waarde aan onze relatie met jou de afgelopen jaren en dat je deel uit maakte van dit project was heel speciaal. Je werkt zo hard, niet alleen voor je bruidsparen maar ook voor ons. Je hebt ervoor gezorgd dat onze shop echt tot leven kwam en we kunnen je niet genoeg bedanken.

Domestic Identity
Asiya, we zijn erg dankbaar dat Nailia je heeft geïntroduceerd. Ik had een visie wat ik wilde voor de shop maar jij wist beter wat ik wilde dan dat ik dat zelf wist! Je maakte een modern en strak ontwerp, precies zoals wij ons bedrijf voor ons zien. We zijn dankbaar dat je alle puzzelstukjes op z’n plek hebt weten te krijgen en ons hebt geholpen om zoiets prachtigs neer te zetten.

Alexandra Vonk
Alex, sinds we elkaar hebben ontmoet heb je al onze grote stappen in het leven vastgelegd. Je bent deel geweest van zoveel speciale momenten dat we onze openingsfeest zonder jou niet konden voorstellen. Je bent altijd zo lief en bemoedigend. We zijn ontzettend dankbaar dat je deel uitmaakt van ons leven!

The Wedding Department
Claimy, waar te beginnen… Je was er letterlijk bij vanaf het begin en je hebt ons sindsdien altijd gesteund. Je was zo fantastisch om ons te helpen met het organiseren van het openingsfeest en ik was zo blij dat jij de lead kon nemen op de dag zodat ik eindelijk kon ontstressen en genieten!

Love Sound
Floor, ontzettend bedankt voor het organiseren van zo’n mooi arrangement tijdens ons openingsfeest. We hadden je gezien én gehoord op zoveel bruiloften en evenementen en we waren zo blij dat je deel uit wilde maken van ons feest. We hebben heel veel complimenten gekregen over je muziek tijdens ons feest, het maakte het zoveel meer gezellig!

BarBlog
Dyan, jouw passie voor het maken van cocktails is inspirerend. Ik heb nog niet iemand zo gepassioneerd horen praten over smaken en je kunt jouw liefde zien in de cocktails die je maakt. Normaal gesproken ben ik niet iemand die snel een cocktails neemt omdat de alcoholvrije versies vaak wat saai zijn maar ik kon geen genoeg krijgen van jouw creatie! Ik heb nog nooit een cocktail gehad met zoveel smaaklagen, het was echt verrukkelijk.

Bloom Your Life
Marte, we zijn iedere keer dat we met jou kunnen werken zo blij. We weten dat wanneer onze bruidsparen jou als bloemist hebben we altijd prachtige bloemen hebben om onze bruidstaarten te decoreren. Iedere samenwerking die we hebben gedaan heeft een prachtig resultaat en we hopen op nog veel meer in de toekomst!

Grphx
Ilona, ontzettend bedankt voor het ontwerpen van ons prachtige nieuwe logo! Het was heel makkelijk om met je te werken en je wist precies wat we wilde in slechts een paar e-mails. Het hele proces was zo snel en prettig. We hebben veel complimenten gekregen over ons logo en we zijn heel blij dat het zo veelzijdig is.

Anna’s Illustrations
Anna, bedankt voor het maken van de prachtige illustratie van onze taart! Je hebt het in zo’n korte tijd gemaakt en we zijn heel blij om het in onze shop te hebben hangen. We kunnen niet wachten om de andere er binnenkort bij te hangen!

Marieke & Miriam
We zouden niet weten waar we zouden zijn zonder jullie twee. Marieke, je hebt ervoor gezorgd dat alles doorliep terwijl wij bezig waren in de nieuwe ruimte. Je werkt zo ontzettend hard en we zijn dankbaar voor je “get it done” instelling in tijden als deze. Samen met Miriam heb je ervoor gezorgd dat ons bedrijf draaide zoals altijd zodat Luc en ik al onze tijd in de verbouwing konden stoppen. Jullie zijn geweldig geweest tijdens de chaos van het bouwen van de nieuwe bakkerij en we zijn enorm dankbaar voor jullie toewijding.

Familie Reichert
Jullie zijn allemaal zo fantastisch geweest en jullie waren er altijd wanneer we jullie nodig hadden. Ronald en Stef, jullie hebben ontelbare uren (naast jullie drukke planning) geholpen om onze bakkerij van de grond af op te bouwen. Jullie hebben gewerkt tot laat in de avond en ons geholpen met het zware sjouwwerk om alles op tijd af te krijgen. We zijn zo dankbaar voor jullie harde werk en weten dat we het zonder jullie niet af zouden hebben gekregen. Ireen en Lynn, we zijn zo blij dat jullie er beide waren om op te passen op onze kleine man. Terwijl Luc en ik enorm druk waren met de verbouwing waren jullie er altijd voor ons!