Onze nieuwe bakkerij: het eindresultaat & ons openingsfeest

TamAchter De Schermen, Persoonlijk0 Comments

Het heeft even geduurd voordat ik deze laatste blog had geschreven. Simpelweg omdat ik niet goed wist hoe ik uit moest drukken hoe ontzettend blij ik ben met het eindresultaat van onze nieuwe bakkerij! De planning van dit project duurde meer dan een jaar en om het af te zien was bijna onwerkelijk.

Sugarlips Cakes Bakery

We hadden ons openingsfeest op 10 april maar tot die morgen was het voor mij nog niet af. We hebben weken aan de laatste details gewerkt om ervoor te zorgen dat alles af leek. Maar op de één of andere manier waren het de decoraties (planten, kussens, dummy taarten) en een goede gevulde toonbank met lekkere zoetigheden die het écht af maakten. Ik was ontzettend ziek de avond voor het feest maar toen ik zag dat die ochtend alles samenkwam kon ik mezelf er niet van weerhouden om rond te rennen en mee te helpen om het af te krijgen!

Sugarlips Cakes Bakery

Cake Shop

Cake Shop

Ik weet niet hoe ik in woorden kan uitdrukken welk gevoel het eindresultaat van de bakkerij mij geeft. Ik heb maanden naar de schets van Domestic Identity gestaard en geprobeerd te visualiseren hoe het in het echt eruit zou zijn. Het resultaat was beter dan ik me ooit had kunnen bedenken! Het was precies wat ik wilde en meer. We hebben nu een gezellige proeverij tafel voor onze bruidsparen en geven ze direct een “chef’s table” ervaring met ramen die deze ruimte met onze keuken verbinden. Onze decoraties zijn modern doch chic en onze toonbank is op maat gemaakt. Het was zo’n trots moment en tegelijkertijd een opluchting dat hetgeen waar we zo hard voor hebben gewerkt zo’n prachtig eindresultaat heeft. Nu kunnen we genieten van de ruimte waar we zo lang van droomden!

Chef's Table Bakery Window

Wedding Cake Shop

Het was fijn om het openingsfeest direct te hebben op de dag dat alles af voelde, maanden stress konden we zo direct achter ons laten. Ik was zo blij toen onze gasten binnenliepen door onze deuren en hun monden openvielen van verbazing. Het was echt waanzinnig om te zien en om de reacties te horen over onze nieuwe locatie. We zijn werkzaam in de bruiloftsindustrie waar heel veel mensen een goed oog hebben voor detail. Dat het is gelukt om indruk te maken op deze personen gaf me het gevoel dat het harde werk het absoluut waard was geweest!

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

We zijn zo dankbaar voor iedereen die is gekomen om dit moment met ons te vieren. De opkomst was meer dan we hadden verwacht! We hebben een fantastische tijd gehad om onze nieuwe bakkerij aan iedereen te laten zien en konden niet geloven hoeveel mensen kwamen om ons te steunen.  Ik zeg het vaak maar ik ben erg dankbaar voor alle vrienden die we hebben gemaakt sinds de opening van ons bedrijf en alle steun en aanmoediging die we constant krijgen. Het is een waanzinnige reis geweest en ik ben heel benieuwd wat we kunnen bereiken met onze nieuwe locatie!

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Sugarlips Cakes Opening Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *