De Studio

Sugarlips Cakes is een boutique cake design studio die zich specialiseert in op maat gemaakte taarten. De locatie in Zwaanshoek is volledig gericht op bruidstaarten. De locatie in Utrecht richt zich op bestellingen via de webshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ook ben je van harte welkom om langs te komen in onze shop in Utrecht waar we van dinsdag tot en met zaterdag voor ieder wat wils hebben!

Wij werken uitsluitend met verse producten en producten van de hoogste kwaliteit om jullie het beste te kunnen bieden.

Bij Sugarlips Cakes zijn we zeer klantgericht en geeft het ons veel voldoening om de visie van onze klanten tot uiting te laten komen. We streven ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden door persoonlijk kennis te maken en om al hun wensen te bespreken. Daarnaast betrekken we onze klanten ook bij het volledige proces om er voor te zorgen dat ze de perfecte cake krijgen voor hun gelegenheid.

Ons ultieme doel bij Sugarlips Cakes is altijd geweest om onze klanten kwalitatief hoogstaande producten te leveren, samen met uitstekend klantcontact. We waren dan ook zeer vereerd toen dit ons in 2014 én 2015 de titel van Beste Bruidstaart Specialist van Nederland opleverde tijdens de jaarlijkse Dutch Wedding Awards!