Een Uniek Concept Voor Een Uniek Bedrijf

Met onze grote commerciële bakkerij zijn we in staat om niet alleen voor consumenten maar ook voor bedrijven heerlijke gebakjes te creëeren! Onze bakkerij bevindt zich net buiten het centrum van Utrecht en we leveren aan restaurants, bedrijven en evenementen door het hele land!

Met een unieke achtergrond die zich onderscheid van een traditionele bakkerij zijn we erg trots op onze diversiteit en creativiteit. Of het nu gaat om klassieke of moderne patisserie, wij kunnen het allemaal maken. De creatieve eigenaresse van Sugarlips Cakes, Tam, komt uit Californië en is klassiek geschoold in Franse patisserie aan het French Culinary Institute of New York; een school met verschillende wereldberoemde alumni. Deze combinatie van klassieke scholing met Amerikaanse invloeden zorgt voor een breed aanbod aan producten dat we kunnen leveren; van traditionele madeleines en macarons, tot moderne cake pops en cupcakes. We onderscheiden ons verder door met unieke en creatieve oplossingen te komen om er voor te zorgen dat het product gedenkwaardig is voor zowel jullie als jullie klanten.

Het formaat van ons bedrijf stelt ons in staat om veel persoonlijke aan elk project te geven, terwijl we ook groot genoeg zijn om efficiënte productie te draaien voor grote evenementen. Of het nu gaat om een eenmalig project of een landurige samenwerking, veel vooraanstaande bedrijven hebben hun weg al gevonden naar onze bakkerij! Enkele voorbeelden hiervan zijn Unilever, Booking.com, Gemeente Utrecht, Holiday Inn, Hunkemöller, LinkedIn, Snapchat, Michael Kors, Vineyard Party Catering, Salesforce, Friends of the Brands, The Streetfood Club, TivoliVredenburg, Ziengs en Amayzine.com.

"Voor een event wat wij hebben georganiseerd hebben voor een grote verzekeringsmaatschappij ter ere van hun 75 jarig bestaan, hebben wij samengewerkt met Sugarlips Cakes. Tijdens het voortraject waarbij snel geschakeld moest worden waren ze erg flexibel. De prachtige taart op de dag van event was niet alleen prachtig om te zien maar ook om je vingers bij af te likken. Sugarlips Cakes heeft aan ons een ambassadeur erbij!"

29/09/2018

"Op 5 oktober 2018 organiseerden wij in Leidsche Rijn Centrum de ‘officiële verjaardag van Leidsche Rijn’, waar Koningin Máxima bij aanwezig was. Wij hebben als organisatie van dit event heel prettig met Sugarlips cakes samengewerkt. Luc dacht met ons mee en leverde ons overheerlijke minicupcakes met 20 jaar Leidsche Rijn logo op eetbaar papier, waar de bezoekers van het verjaardagsfeest maar geen genoeg van konden krijgen. Deze bijzondere traktatie maakte het verjaardagsfeestje compleet!"

05/10/2018

"Bijdendijk is een koffiehandel in groene koffiebonen. Voor ons 175-jarig jubileumfeest waren wij op zoek naar een origineel gebakje. De keuze voor Sugarlips bleek meer dan geslaagd. Sugarlips heeft cakepops gemaakt in de vorm van een groene koffieboon die niet alleen een genot waren voor de mond, maar ook voor het oog! Volgende keer weer."

13/09/2018

Google Reviews:

Tobias en Joyce Mutsaers
Tobias en Joyce Mutsaers
05:46 14 Jun 18
Al bijna een jaar getrouwd en vaak terugdenkend aan hoe geweldig ‘onze’ dag was. Sugarlips heeft hier in grote mate aan bijgedragen met een geweldige taart qua looks en smaak, heerlijke lekkernijen als mini-cheesecakes, cakepops en cupcakes en last but not least een goede service waarbij alles mogelijk was! Luc en Tammy, dank jullie wel.
Bekijk alle beoordelingen

Facebook Reviews:

Sugarlips Cakes
5.0
Based on 59 reviews
aangedreven door Facebook
Robert JeweetZelff
Robert JeweetZelff
2020-10-27T08:36:32+0000
Slechte ervaring met sugarlips cakes je levert iets in, je heb klachten vervolgens hoor je niks voor een week , je... stuurt netjes een mail wordt vervolgens nog keurig op gereageerd , en daarna niks meer, te druk met overdracht 🤔dus neem je de klacht niet zo serieus als dat je doet voorkomen. En stellen je excuses weinig voor, vind jammer deze recensie te plaatsen.Het begon zo mooi met een leuke en lekkere proeverij, een mooie taart op je bruiloft, en je blijft na je bruiloft over met een kater, waar dus sugarlips ze klanten laat zitten!!!!!. Waar anderen misschien een goede ervaring hadden, zeggen wij dat het een VIEZE NASMAAK!!!! Geeft!!!! En de prijs kwaliteit niet klopt!!!!!lees meer
Sjanne Pieters-Raterink
Sjanne Pieters-Raterink
2020-08-18T15:24:44+0000
Sugerlips heeft onze bruidstaart verzorgd op 11 augustus 2020 en alles was perfect. De 3 laagse taart zag er precies zo... uit als we hoopten, zelfs nog beter dan we ons hadden kunnen voorstellen. Ook smaakte ie heerlijk en was ie netjes op locatie afgeleverd. Ook toen het nog onzeker was of onze bruiloft doorging ivm Corona, was Sugarlips super flexibel en hebben zij ons extra tijd gegeven om definitief te laten weten of we de taart wel of niet wilde afnemen.lees meer
Aalt Vlijm
Aalt Vlijm
2020-08-04T18:15:40+0000
Sugarlips heeft onze bruidstaart gemaakt en deze was echt fan-tas-tisch!! We hadden een extra grote besteld zodat we... wat restjes zouden hebben. Alleen zijn die 3 dagen later ook al op, kon er niet vanaf blijven. Oeps!lees meer
Ronald Reichert
Ronald Reichert
2020-03-18T23:32:44+0000
Mooiste taarten en andere patisserie van Nederland
Marisa Holman Saunders
Marisa Holman Saunders
2019-10-03T14:58:14+0000
A friend recommended Sugarlips to me for my wedding cake. Wow was I so surprised and so happy to find this absolute... gem! As an American, I super appreciated the style and the brilliant taste of these cakes. My wedding cake was beautiful, delicious, and the communication was excellent. The team at Sugarlips has incredible talent and I highly highly recommend them. I've never had a defined "bakery" that I always go to - but now I do and it's Sugarlips!lees meer

Perfect Wedding Reviews:

Sugarlips Cakes 9.6 uit 145 ervaringen