The Streetfood Club | Onze Nieuwe Partners in Crime

TamCollaborations, Sweet Catering0 Comments

We zijn ontzettend blij om te mogen vertellen dat we een nieuwe partner-in-crime hebbe, The Streetfood Club! We zijn al groot fan van ze om mee te beginnen (ik bedoel, wie is dat nou niet) en nu mogen wij ze helpen met hun geweldige nieuwe “High Par-Tea” concept! Daarnaast kan je ook onze taarten en meringue kransen op het menu vinden. Maar even serieus, zorg er voor dat je snel een reservering maakt voor hun High Par-Tea, want de cocktails hebben niet alleen geweldige namen (zoals Bitch Peas en Jenny from the Block) maar zijn ook nog eens overheerlijk!

The Streetfood Club

The Streetfood Club

The Streetfood Club

The Streetfood Club

Nationale Winnaar van de ZIWA Awards 2018

TamAwards, Personal0 Comments

Hoera! Nadat we voor de tweede keer de regionale ZIWA Award hadden gewonnen vorige week, zijn we nu blij om te mogen vertellen dat we ook als één van de drie nationale winnaars gekozen zijn! Voor deze award is in eerste instantie gestemd door bruidsparen en andere leveranciers in de trouwbranche, en voor de nationale titels heeft een vakjury de winnaars gekozen. Hartstikke bedankt voor iedereen die op ons gestemd heeft!

National Winner Ziwa Awards

Happy 20th Birthday, Leidsche Rijn!

TamSweet Catering0 Comments

On Friday, Leidsche Rijn (our little part of Utrecht) celebrated its 20th birthday!  With the Queen coming, thousands of people were expected to show up to celebrate (and they did!).  We were asked to join in the celebration by making 3000 cupcakes for all of the visitors.  It was definitely a fun project for our Sweet Catering department and we were very happy to hear such positive responses!

Sweet Catering

Foto: Jelmer de Haas

Sweet Catering

Sweet Catering

Sweet Catering