Sweet Catering

Of het nu gaat om een productlancering, klantevenement, relatiegeschenk, salespitch, bedrijfsfeest, vergadering of congres; het zijn allemaal gelegenheden die leuker worden met iets heerlijks van Sugarlips Cakes.

Met onze achtergrond in patisserie en onze creatieve stijl hebben wij vele bedrijven geholpen aan het perfecte gebak. Wij kunnen onze bedrijfstaarten, bedrijfscupcakes, cake pops, macarons en desserts volledig personaliseren in de gewenste kleur, vorm, smaak en stijl inclusief bedrijfslogo! Met ons team staan we klaar om voor jullie heerlijke producten te maken, van enkele stuks tot duizenden.

Wil je graag onze producten meegeven als bedankje of als onderdeel van een cadeaupakket? Het is geen enkel probleem om de bestelling per stuk te verpakken, of juist per vier of zes stuks. Gift tag erbij? We verzorgen het graag!

Bedrijven die je voor gingen zijn onder andere LinkedIn, Snapchat, Amayzine.com, TivoliVredenburg, Michael Kors, Holiday Inn, Unilever, Booking.com, Salesforce, The Amsterdam Dungeon, Travelport en APMG International. Bekijk onderaan de pagina een aantal voorbeelden!

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op via het formulier rechts of bel ons op 06-20423402.


Velden met een * zijn verplicht

Je naam*

Bedrijfsnaam*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

Beschrijving aanvraag