Taarten, Sweet Tables, & Small Sweets

Al onze producten zijn op maat gemaakt naar jullie wensen. Onze ontwerper werkt met jullie samen om het perfecte ontwerp te maken voor jullie bruiloft, verjaardag of welke andere speciale gelegenheid dan ook. Aangezien geen enkele order hetzelfde is (van binnen tot buiten) ben je er zeker van dat je iets unieks aan jullie gasten kunt aanbieden. Onze vanaf prijzen kun je hier onder vinden, maar de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de order.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende prijsopgave voor jullie order te krijgen, of om een afspraak te maken voor een proeverij waarbij we al jullie wensen kunnen bespreken. Wij hebben onze agenda voor 2019 geopend. Je kunt nu een afspraak inplannen voor een proeverij als je in 2019 gaat trouwen!

Sugarlips Cakes is gevestigd in Utrecht en bezorgt in heel Nederland. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand (met minimum ordergroottes afhankelijk van de afstand). Afhalen in Utrecht gedurende onze openingstijden is altijd gratis. Voor vragen, opmerkingen of orders, neem contact met ons op via het contact formulier of per telefoon!

Prijzen:
Individuele taarten: v.a. €5,25 p.p.
Gestapelde taarten fondant: v.a. €7,25 p.p.
Gestapelde taarten botercrème: v.a. €7,00 p.p.
Gestapelde taarten naked: v.a. €7,00 p.p.

Sweet Tables: v.a. €2,85 per gebakje
Cupcakes: v.a. €2,85
Handgerolde Cake Pops: v.a. €2,60