Taarten, Sweet Tables, & Small Sweets

Al onze producten zijn op maat gemaakt naar jullie wensen. Onze ontwerper werkt met jullie samen om het perfecte ontwerp te maken voor jullie bruiloft, verjaardag of welke andere speciale gelegenheid dan ook. Aangezien geen enkele order hetzelfde is (van binnen tot buiten) ben je er zeker van dat je iets unieks aan jullie gasten kunt aanbieden. Onze vanaf prijzen kun je hier onder vinden, maar de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de order.

Onze agenda voor 2019 is nu geopend. Trouwen jullie dit jaar, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een proeverij. Tijdens deze proeverij zullen we jullie helpen met het maken van keuzes voor de perfecte smaken en ontwerp!

Sugarlips Cakes is gevestigd in Utrecht en bezorgt in heel Nederland. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand, met minimum ordergroottes afhankelijk van de afstand. Afhalen in Utrecht gedurende onze openingstijden is altijd gratis. Voor vragen, opmerkingen of bestellingen, neem contact met ons op via het contact formulier of per telefoon!


Prijzen:
Individuele taarten: v.a. €5,25 p.p.
Gestapelde taarten fondant: v.a. €7,25 p.p.
Gestapelde taarten botercrème: v.a. €7,00 p.p.
Gestapelde taarten naked: v.a. €7,00 p.p.

Sweet Tables: v.a. €2,85 per gebakje
Cupcakes: v.a. €2,85
Handgerolde Cake Pops: v.a. €2,60