April 2017 || Monthly Sweetness

TamMonthly Sweetness0 Comments

Deze maand staat bol van hoogtepunten. Aan het begin van de maand hebben we eindelijk de bouw van onze nieuwe studio afgerond en zijn we écht begonnen in onze nieuwe bakkerij, precies op tijd voor het trouwseizoen! Ik ben zo blij dat de stress van het verbouwen achter ons ligt en dat ons weer kunnen bezighouden met bakken en het maken van prachtige taarten!

Gold Blush Black Stripped Wedding Cake Unicorn Cupcakes

We hebben ook eindelijk de deuren kunnen opening van ons mooie nieuwe winkel en de reacties zijn geweldig. We hebben al veel mensen uit de buurt in onze shop mogen verwelkomen en hebben inmiddels zelfs terugkerende klanten! We zijn zo overweldigd door het enthousiasme van klanten en hebben het aantal zoetigheden die we verkopen flink onderschat. We maken op de dag zelf steeds vaker dingen bij! Jullie zijn de beste!

Marble Tulip Wedding Cake Navy Stripes Wedding Cake with Anemones

Ook is deze maand, zoals eerder aangegeven, het trouwseizoen echt gestart! YAY! Alhoewel het altijd hectisch is, is het mijn favoriete tijd van het jaar omdat ik kan doen waar ik van hou! Ons team is al enorm druk geweest en ik heb al het gevoel dat we aantal van mijn favorieten taarten van het jaar hebben gemaakt. We zijn blij dat onze stellen altijd weer voor originele designs kiezen die echt bij hen passen. Het geeft ons altijd energie als we worden uitgedaagd!

Gold Moroccan Quarterfoil Rosette Sequin Cake Gold Moroccan Quarterfoil Rosette Sequin Cake

Eén van mijn favoriete taarten van deze maand was de botercrème taart hieronder. We waren gevraagd door  MaisonPR om iets te creëren met het thema Parijs voor hun persdag. We kregen de vrijheid om te maken wat we wilde en Marieke en ik (wij denken exact gelijk als het gaat om taarten) bedachten dit drip ontwerp met uiteraard een paar Franse macarons! Marieke heeft zelfs iconische Franse afbeeldingen geschilderd op de macarons. Ik ben altijd blij als we de ruimte krijgen voor creativiteit en onze klanten ons vertrouwen om de perfecte taart voor hun te maken!

Paris Macaron Drip Wedding Cake Paris Macaron Drip Wedding Cake

Een andere favoriet van deze maand was de door Vincent van Gogh geïnspireerde bruidstaart! Ik heb maanden over dit ontwerp nagedacht hopende dat ik mijn docenten van de kunstacademie trots kon maken maar toen ik eenmaal bezig was ging het eigenlijk vanzelf! Het is een tijd geleden dat ik voor het laatste heb geschilderd maar het bracht me absoluut terug naar de dagen dat ik dit regelmatig deed. Ik vond het heerlijk om deze taart te maken en ik hoop dat meer stellen zo avontuurlijk zijn, het is namelijk ontzettend leuk om een taart te maken die zo out-of-the-box is!

Starry Nights Vincent van Gogh Wedding Cake Starry Nights Vincent van Gogh Wedding Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *